Ventilatie

Goede ventilatie, gezonder wonen

Het gebruik van isolerende maatregelen kan leiden tot verminderde natuurlijke ventilatie. Dit probleem wordt opgelost door een ventilatiesysteem toe te voegen, wat resulteert in een gezond binnenklimaat. Door een warmtewisselaar aan dit ventilatiesysteem toe te voegen, voorkom je extra warmteverlies. Hierdoor kun je genieten van een vochtvrije omgeving en ben je verzekerd van gezonde, schone lucht in huis.

Voor een energieneutraal huis zijn diverse stappen nodig, van isolatie tot een ander verwarmingssysteem en zonnepanelen. Wij zijn bekwaam in alle aspecten en bieden het complete pakket om de juiste maatregelen voor jouw woning te adviseren en uit te voeren.

Het resultaat: een energieneutrale woning zonder maandelijkse energiekosten.

orcon-wtw

Meest gestelde vragen

Dit hangt af van het aanwezige ventilatiesysteem. Als je geen ventilatie-installatie hebt, overweeg je dan wel eens om een raam open te zetten? Vraag advies aan.

De levensduur hangt af van het merk, type en het gebruik van de installatie. De economische levensduur wordt meestal geschat op ongeveer 15 jaar. Een nieuwe unit zorgt voor een frisser huis, produceert minder geluid en kan bovendien leiden tot een besparing van ongeveer 80 euro per jaar.

Het regelmatig onderhouden van de installatie is essentieel voor een optimale werking. Naast het schoonmaken van de unit is het ook cruciaal om de ventilatiekanalen periodiek te reinigen. Stof en vuil kunnen zich hier namelijk ophopen, wat de efficiëntie van de installatie negatief beïnvloedt.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons. Neem contact op.

Als uw woning na 1980 is gebouwd, is de kans groot dat er een ventilatie-installatie aanwezig is. Meestal zijn er twee typen systemen: een mechanische ventilatiebox of een warmteterugwinunit.

Heb je een ander vraag? Neem dan contact op.

Advies aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil meer weten over

Begin vandaag nog

Neem contact met ons op en begin de toekomst vorm te geven.

© 2024 CompleetDuurzameInstallaties.nl  –  Webdesign door RefreshWEB

Contact

Sweelinckhof 16
2742CD Waddinxveen

Mail ons

06 – 119 55 725

© 2024 CompleetDuurzameInstallaties.nl  –  Webdesign door RefreshWEB