Loodgieter

Onze diensten als loodgieter:

  • Lekkages repareren
  • Afvoeren leggen
  • Waterleidingen vervangen

Lekkages repareren

Een directe en professionele aanpak van lekkages is van essentieel belang om schade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen, ongeacht de omvang van de lekkage. Daarom is het raadzaam om bij het vermoeden van een lekkage onmiddellijk de hulp van een loodgieter in te schakelen.

Wij staan klaar om snel en professioneel hulp te bieden bij lekkages, met als doel ernstige schade te voorkomen.

Afvoeren leggen

Plannen voor een keuken- of badkamerverbouwing? Naast de buitenkraan is een goede afvoer essentieel voor sanitair en watervoorziening, zowel binnen als buiten de woning, om ervoor te zorgen dat afvalwater efficiënt naar het riool wordt afgevoerd.

Als u zelf geen handige klusser bent of hulp nodig heeft, staan onze loodgieters klaar om u te assisteren. We bieden advies, bespreken de mogelijkheden en kunnen samen met u de beste aanpak bepalen.

Voor meer informatie kunt u een afspraak inplannen of bellen naar 06 – 123456

Waterleidingen vervangen

Het aanleggen van leidingwerk vereist specialistische kennis. Daarom is het verstandig om de installatie van uw waterleiding, buitenkraan of afvoer over te laten aan een professional. Op die manier bent u verzekerd van een optimale aanleg van de buizen en een nette afwerking.

Heeft u te maken met een gesprongen waterleiding, een lekkende afvoer of vermoedt u andere problemen met uw leidingwerk? Slijtage aan de leidingen of fouten in de aanleg kunnen aanzienlijke overlast veroorzaken. Schakel onze expertise in wanneer u problemen ervaart met uw leidingwerk. Wij staan klaar om snel en vakkundig de problemen te verhelpen.

Contact opnemen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil meer weten over

Begin vandaag nog

Neem contact met ons op en begin de toekomst vorm te geven.

© 2024 CompleetDuurzameInstallaties.nl  –  Webdesign door RefreshWEB

Contact

Sweelinckhof 16
2742CD Waddinxveen

Mail ons

06 – 119 55 725

© 2024 CompleetDuurzameInstallaties.nl  –  Webdesign door RefreshWEB